Once upon a time in Norrköping

I en stad inte så långt härifrån finns gallerior vid namn Spiralen och Linden. Domino likaså, men han var jag ej inuti.

För inte så länge sedan koreograferade jag två modevisningar där, stylingen fick jag inte chansen att sköta dock, det skulle butikerna ordna själva. Surprise!

På scen, och i min bil till och från Norrköping, fanns ingen mindre än Jimmy Guo. Gå uttalas namnet för er som undrar. Och det var så svinmys att ha en sådan underbar gullis vid min sida som en kunde tokfnissa och röka med. Det tackar vi för.

På scen fanns en typ av kändis, Top model-Kevin, vilket "the only gay in the village" (citat Jimmy) och andra unga damer tyckte var smashing. Han fick jobba hårt med selfiesarna efter varje visning.


Gott med ost

Är det bara jag som tycker det ser ut som att de poserar i ett hav av grönmögelost? Liksom lite sådär gott ihopgojsad inför trevlig servering? Kanske med mascarpone inuti… 

Bild från e online.


Bästa känslan

Den bästa känslan är den när en löst och ledigt föreslår måleri till barnet, barnet nappar och man ba svisch, upp med plasten, vroom ut med pappret, bing bong måla!

Vårat nya matbord från Ikea är tamejf*n bäst.

Det ser lite ut som en… slidmanet? Vad det nu är.

Blodapa

Ett barn som var hemma hos oss på söndagsmiddag kallade sin kära mamma för blodapa. Googlade helt vanligt och tadaa!

Beauty sleep is my favourite kinda sleep...

Modebubbel

Ida Sjöstedt har tagit fram en flott presentförpackning till champagnepersonen Alexandre Bonnet. Och jag är inte sämre än att jag pallrar mig iväg på en lunch för att fira detta. 

Kallar denna "champagnemunnen sniper vidare…" har min finaste presentskjorta på mig från By Malene Birger

Spets på klänning från Ida Sjöstedt.

Kartong.

Min musikaliska blogg

Hörde Cissan och Swanberg samtala om musik i sin senaste podd (avsnitt # 11), där Johanna Swanberg berättade att hon försökt DIGGA till "What´s the 411" med Mary J Blige men inte fått feeling. Kan inte citera henne helt 100 men det gick ut på att skivan, såhär 100 år senare, kändes B pga retro prodd osv.

Är jag den enda som älskar all sorts musik oavsett tid den är producerad i? 

Aja, kom att tänka på allt detta med gammal musik då jag såg att NKOTB skulle uppträda i Globen ikväll. Började plöja igenom deras gamla skivor och älskade allt?! (Inte exakt allt men ca 75%). Håller således inte med Swanberg, eller, jag har väl gått i barndom som den pensionär jag börjar bli och kan inte höra skillnad på pinsam och het prodd.

Snyggaste skivomslaget!! Älskar suddiga bilder på tunnelbana.

Please don´t go giiiiirrrllll….

Mvh, entusiastisk music lover

Bell bottoms

Nu tycker tydligen Vogue att jeanskjol på knä på byxa är okej.

Crazy lady of the world pants är från Lanvin.

Bild från Vogue.com

Omslag/Caroline Winberg

Vilket ärkeproffs! Que bonita! Sicken kul person. Det är väldigt speciellt att jobba med en super lady of the model world, en behöver knappt tänka själv - ba pang boom där satt bilden va f*n hände, jobbar jag ens osv.

"Låt mig bara kavla upp här så ska jag strax karatesätta alla bilder helt perfekt…"

Grovstickad tröja, & other stories.

Sandaletter, Nelly.com.

Tadaa! 

Jacka, Costumemade.

Spetstop, Zara.

Halsband, Piece of poetry.

Plocka då

Idag ska jag och min underbara praktikant Johanna plocka (låna) kläder (varumärkesprover) till kommande plåtningar för VeckoRevyns nummer 7, juli månad alltså. Det kan låta som att det är långt fram i framtiden men de flesta showroom har redan knögglat ner och skickat tillbaks sina sommarprover till förmån för höstens. 

På mig har jag en underbart sladdrig collegetunika från Junkyard.

Fashion is for fashion people

Hej!

Förra veckan var jag på pressvisningar. Det betyder att en går runt till olika showrooms (kontor) och tittar på kommande säsongs heta plagg. Detta lilla nummer fångade min uppmärksamhet.

En polotröja i guldpaljett. River inte den upp all hud tillgänglig på överkroppen kanske ni frågar er själva? Duh, den är fodrad såklart!  Med zip bak i halsen för maxad strypeffekt. Mums!

Polotröja, By Malene Birger.

Årets bild

Ja, jag älskar att ligga upprullad på kudde ibland. Med Nils Magnusson som publik kan allt hända. Ni ser hur imponerad han är?

Från i söndags när VeckoRevyn plåtade the lovely Kenza. 

 At Story hotel i Sumpan, bra ställe.

At Story hotel i Sumpan, bra ställe.

Tadaa

Den här bilden har bästa lalinda.se tagit på mig. Ja, alltså den bilden som ligger till grund för dagens mästerverk signerat mig själv. Tack pixlr.com!

Li Svärd Edwall monster.jpg