Min musikaliska blogg

Hörde Cissan och Swanberg samtala om musik i sin senaste podd (avsnitt # 11), där Johanna Swanberg berättade att hon försökt DIGGA till "What´s the 411" med Mary J Blige men inte fått feeling. Kan inte citera henne helt 100 men det gick ut på att skivan, såhär 100 år senare, kändes B pga retro prodd osv.

Är jag den enda som älskar all sorts musik oavsett tid den är producerad i? 

Aja, kom att tänka på allt detta med gammal musik då jag såg att NKOTB skulle uppträda i Globen ikväll. Började plöja igenom deras gamla skivor och älskade allt?! (Inte exakt allt men ca 75%). Håller således inte med Swanberg, eller, jag har väl gått i barndom som den pensionär jag börjar bli och kan inte höra skillnad på pinsam och het prodd.

Snyggaste skivomslaget!! Älskar suddiga bilder på tunnelbana.

Please don´t go giiiiirrrllll….

Mvh, entusiastisk music lover